COVID-19 (Conoravirus)

VIGTIGT

Vi bestræber os på, at de der har fået konsultationstid ikke sidder for længe i venteværelset.

Såfremt der er mere end 5 personer i venteværelset når du ankommer, bedes du sætte dig ned i din bil eller gå en lille tur, så ringer vi efter dig når det er din tur.

 

VIGTIG INFORMATION             Coronavirus/COVID-10

Som følge af aktuelle pandemi er der indført ændrede tiltag i driften. Lad os alle hjælpe hinanden med at komme igennem den næste tid på bedste vis.

Følgende budskab bedes noteret:

1. Alle konsultationsaftaler skal aftales ved telefonisk henvendelse.

2. Patienter med symptomer forenelige med coronavirusinfektion skal kontakte klinikken telefonisk og skal ikke møde i klinikken af hensyn til smitterisiko. Symptomerne er tegn på luftvejsinfektion, herunder forkølelsessymptomer med hoste, halssmerte og særligt tiltagende åndenød. Desuden almen svækkelse med feber og muskelømhed.

3. Allerede aftalte konsultationer vil i videst muligt omfang blive afviklet, evt. som telefonkonsultation, besøg eller som nyoprettet videokonsultation via telefon i de tilfælde, hvor dette lader sig gøre. Visse ikke kritiske konsultationstyper vil blive udskudt efter aftale. Ring gerne og forhør dig telefonisk.

4.  Åben blodprøvekonsultation ml 8-8.45 afvikles igen i et vist omfang. Er det overhovedet muligt for dig, vil vi helst at du får en tid.

5.  Børne- og graviditetsundersøgelser, vaccinationer og årskontroller afvikles efter aftale. Attester, herunder f.eks. kommunale- og   forsikringsattester vil blive afviklet eller udskudt efter aftale, evt. som telefonkonsultation eller videokonsultation.

Vi håber, at vi i fællesskab, og i gensidig forståelse, vil kunne videreføre dagligdagen gennem den kommende tid på bedste vis.

Mvh  Lægerne I Sjællandsgade